Croes verzet bergen! Ontdek onze activiteiten
 

 

 

AFBRAAKWERKEN

 

GRONDWERKEN

 

GRONDSTABILISATIE

 

BETONCENTRALE

 

WEGENISWERKEN

 

FREESWERKEN

 

 

 

 

 

Aannemer Croes beantwoordt al uw noden & wensen

Bij Croes uit Geetbets (Vlaams-Brabant) mag de klant op beide oren slapen dat de werken kwalitatief, op tijd en vooral binnen het budget uitgevoerd worden.

 

Croes is een familiebedrijf dat ruim 100 jaar geleden werd opgericht. Kwaliteit leveren binnen een vooropgestelde deadline en budget is onze sterkste troef. Wij beschikken over een innovatief machinepark dat bestaat uit 250 stuks rollend materieel.

 

We zijn gespecialiseerd in afbraakwerken, grondwerken, wegeniswerken en het recycleren van puin.

Ervaring in grond- en afbraakwerken

U kunt rekenen op een team van 95 ervaren en gedreven vakspecialisten. Getuige hiervan is de sterke groei die zowel Croes als Recom kan voorleggen. Zowel de overheid als particulier en industrie kunnen bij ons terecht. 

 

De klant op zijn wenken bedienen en ervoor zorgen dat de noden beantwoord worden volgens de verwachtingen van de klant is voor ons van primordiaal belang.

 

Zoekt u een ervaren aannemer met vakkundig personeel en een moderne vloot aan machines? Aarzel dan zeker niet en contacteer Croes! Wij zijn actief in de regio van Limburg, Luik & Vlaams Brabant. 

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

 


 

Ontdek onze Quality Labels

Onze geproduceerde granulaten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen geldig binnen de sector. We maken geen onderscheid naargelang de locatie van productie.

Al onze productie-eenheden in Sint-Truiden, Ham en Tienen zijn Copro-Benor-CE gekeurd. Onze breekwerf te Loncin beschikt over de verplichte Europese CE markering. Deze vergunning stelt de klant ook gerust dat ze het juiste product afhalen met betrouwbare kwaliteit. Tevens zijn al onze breek -en zeefinstallaties Copro-Benor-CE gekeurd.

Copro vzw is een onpartijdige instelling die instaat voor de controle van de bouwproducten.

Veiligheid is geen hol begrip bij de firma Croes en Recom. Veiligheid,gezondheid en milieu gaan hand in hand bij alle activitieten die we doen. Deze punten moeten gewaarbord blijven voor zowel onze eigen mensen en medewerkers in eender welke bepaalde werkomgeving we ons ook mogen bevinden, alsook de natuur.

Aangepaste werkkledij, frequente opleidingen en een on-the-job training zijn hiervoor geen overbodige luxe.

Wij kunnen dan ook met fierheid jaarlijks pronken met beter dan gemiddelde industriecijfers in verband met werkongevallen. Maar dat is niet genoeg. Streven naar maximale veiligheid is en blijft een centraal doel binnen de beide firma's.